Sobota 27. 07. 2024 07:02:36 | Meniny má Božena

NA PITVORE: Žiak priznal, že Blahov ruský pas bol podvrh. SMER-ákovu nevinu vraj dokazuje zmena účesu na videu!

SLOVENSKO/ Nie školstvo, nie zdravotníctvo, nie diaľnice, nie veda a výskum... ale Soroš, medvede, utečenci, Ukrajina a ruský pas. Toto sú témy slovenskej predvolebnej kampane. Miroslav Žiak zverejnil informáciu, že Ľuboš Blaha vlastní ruský pas. Ten fotkami svojho účesu dokazoval, že je to podvrh. A chcel podať trestné oznámenie. Žiak medzitým priznal, že išlo o podvrh a kajal sa. VIDEO: Facebook Ľuboš Blaha. FOTO: Facebook Ľuboš Blaha/Miroslav Žiak

Michal Filek|6. september 2023|15:14:36

Miroslav Žiak zo strany Sloboda a Solidarita na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom uviedol možnosť, že podľa fotografií, ktoré má k dispozícii, vlastní Ľuboš Blaha ruský pas. A chcel požiadať generálnu prokuratúru, aby mu zakázala kandidovať v parlamentných voľbách, ktoré budú 30. septembra.

Ľuboš Blaha je totiž známy svojím kladným postojom k Rusku. Teda krajine, ktoré napadla Ukrajinu a vedie tam krvavú vojnu.

Na Žiakovo video zareagoval Blaha svojím videom. V ňom ako dôkaz, že SaS-ka klame doložil fotky svojho účesu. Vraj v čase, kedy bol údajný pas vydaný, sa česal na cestičku. No na fotke v pase (falzifikáte) ma účes nabok. Ako ho nosí dnes. A na Žiaka chcel podať trestné oznámenie.

„Nech sa páči, tu je jasný dôkaz, že Saska klame. Žiaden ruský pas nemám, takéto fiktívne ruské pasy si viete na internete vyrobiť za desať minút... A neustrážili si ani fotku, veď si to pozrite... Takéto hoaxy šíria liberáli. Strašní amatéri, ale že strašní. Tak čo, pán Sulík, ospravedlníte sa za toho vášho neboráka Žiaka?“ napísal k videu.

NECH SA PÁČI, POZRITE SI BLAHOVO „KADERNÍCKE“ VIDEO

Chvíľu nato sa nechal na sociálnej sieti počuť aj Miroslav Žiak. Priznal, že sa mýlil a išlo o podvrh.

„Vďaka všetkým vám, ktorí ste od zverejnenia anonymných informácií ma kontaktovali a pomáhali mi preveriť vierohodnosť dokumentov, podarilo sa zistiť, že sa jedná o falzifikát. Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa do toho vrhli. Ste úžasní a toto je rozdiel medzi dezinformátormi a nami!

Podarilo sa zistiť, že pas bol vydaný na určitú ruskú ženu, narodenú v roku 1994. Jedná sa tak o veľmi sofistikovaný fake. Mal som tieto informácie zverejniť alebo zatajiť?

Mrzí ma, ak som vyvolal pre niektorých prílišne emócie. Na rozdiel od druhej strany nedisponujem paralelnou tajnou službou, prepismi výpovedí a ani nahrávkami z vyšetrovaní.

Považoval som za mimoriadne dôležité tieto informácie, ktoré som obdržal overiť, čo sa aj vďaka vám podarilo. V dnešnej politike sa veľmi nenosí povedať mrzí ma to a priznať pravdu.“

375283446_698652312307177_2808928177687093215_n.jpg


Súvisiaci článok
V Trenčíne zbúrali národnú kultúrnu pamiatku Tepláreň. Vyhovárajú sa na havarijný stav a povolenie stavebného úradu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť