Sobota 14. 09. 2024 13:45:16 | Meniny má Ľudomil

Pod vlak sa v sobotu hodila matka s osemročnou postihnutou dcérkou. „Boli ste našimi slniečkami,“ posiela im odkaz do neba starosta

BEŇADIKOVÁ/ Žena sa pod prichádzajúci osobný vlak v sobotu hodila spolu so svojou 8-ročnou dcérkou. Obe na mieste zahynuli. Dievčatko od narodenia trpelo zdravotným postihnutím. Celá obec, vrátane starostu, je z udalosti zdrvená.

Michal Filek|10. marec 2024|19:38:28

Zdroj: pixabay.com

Súvisiaci článok
Obrovská tragédia na Liptove. Žena sa s dieťaťom postavila pred idúci vlak, obaja zahynuli
Čítajte viac >

Informáciu priniesla súkromná komerčná TV JOJ.

Podľa ich informácií dievčatko od narodenia trpelo vážnym zdravotným postihnutím. Navyše, doma, v Beňadikovej, má viacero súrodencov.

Žena, aj jej dcéra, boli po zrážke na mieste mŕtve. Rušňovodič po tom, ako ich zbadal v koľajisku, už nemal šancu rušeň zastaviť. Šťastie v nešťastí, pri tejto strašnej nehode, mali cestujúci vo vlaku. Nikomu sa nič nestalo. Hasiči ich z vlaku evakuovali a zabezpečili im odvoz.

Z tragédie sú zdrvení obyvatelia Beňadikova. Vrátane starostu Jána Martinoviča. Ten na sociálnej sieti uviedol, že tragédia otriasla celou obcou.

„Zuzka a Paťka boli nielen našimi spoluobčiankami, ale aj našimi blízkymi osobami, našimi slniečkami, s ktorými sme sa denne stretávali a ktoré sme mali radi. O to viac sa v týchto chvíľach, aj s odstupom niekoľkých hodín, veľmi ťažko hľadajú akékoľvek slová, v hrdle máme hrču a slzy sa nám tisnú do očí.

Obec Beňadiková v mene svojom, ako aj v mene všetkých spoluobčanov, vyjadruje hlbokú, úprimnú sústrasť Zuzkinej a Paťkinej najbližšej rodine. Zuzka a Paťka, odpočívajte v pokoji, zostanete navždy v našich srdciach.“

Prečo sa matka rozhodla takto ukončiť svoj život a život svojej dcérky, vyšetruje polícia. Tá zatiaľ, podľa slov krajskej hovorkyne Gabriely Kremeňovej, vzhľadom na citlivosť prípadu, neposkytne žiadne bližšie informácie až do vyšetrenia prípadu.


Súvisiaci článok
AKTUALIZOVANÉ Vážna nehoda na Studienke. Zranené sú aj štyri deti!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť