Sobota 27. 07. 2024 02:19:23 | Meniny má Božena

Vlak v Kremnici zrazil ženu ležiacu na koľajniciach. Zachraňoval ju vrtuľník

KREMNICA/ Polícia preveruje okolnosti nehody, pri ktorej vlak zachytil ženu v Kremnici v okrese Žiar nad Hronom. TASR to v sobotu potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Pre zranenú priletel záchranársky vrtuľník a v stabilizovanom stave ju previezol do nemocnice.

TASR|30. marec 2024|12:09:41

Ilustračné foto. Zdroj: Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Súvisiaci článok
Vlak sa zrazil s autom. Zomreli dvaja ľudia, tretiu osobu vyprosťujú
Čítajte viac >

Podľa hovorkyne žena ležala na koľajniciach. Rušňovodič vlaku, ktorý prichádzal do Kremnice zo Zvolena, brzdil. Dodala, že pre krátku vzdialenosť však zrážke nedokázal zabrániť. Prípad rieši železničná polícia a zisťuje okolnosti, pre ktoré sa udalosť stala.

Posádku záchranárskeho vrtuľníka v piatok (29. 3.) dopoludnia privolali do Kremnice na pomoc 36-ročnej žene. Uviedla to hovorkyňa Air - Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

"Záchranári si pacientku prevzali do svojej starostlivosti na futbalovom ihrisku, kde ju doviezla posádka rýchlej lekárskej pomoci," objasnila. Ženu s úrazom hlavy a s podozrením na poranenie driekovej časti chrbtice previezli na urgentný príjem do nemocnice v Banskej Bystrici. Počas letu bola pri vedomí.


Súvisiaci článok
Otrasné! Košičan zneužil v aute dve 11-ročné dievčatá. Chytili ho pritom policajti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť