Utorok 17. 09. 2024 20:57:58 | Meniny má Olympia

„Skvelé víťazstvo, skvelí fanúšikovia!“ zhodli sa hráči po zápase. No s USA to bude o niečom inom

OSTRAVA/ Slovenskí hokejisti po dominantnom výkone, najmä v prvej tretine, nastrieľali Kazachstanu šesť gólov a pripísali si prvé tri body do tabuľky. Navyše proti priamemu konkurentovi v boji po postup do štvrťfinále. Hráči po zápase vyzdvihli, okrem vynikajúcej prvej časti, aj skvelých fanúšikov. Bolo ich počuť, ba niektorí z nich mali až zimomriavky!

Michal Filek|12. máj 2024|15:53:21

Naši fanúšikovia v Ostrave sú skvelí" Zdroj: Facebook/Hockey Slovakia

Súvisiaci článok
Paráda, takto sa bojuje o postup! Slováci hrali ako z veľkej knihy a Kazachom nedali šancu
Čítajte viac >

Takto zhodnotili zápas pre TV JOJ

Libor Hudáček, útočník SR, v zápase 1+2

"Nebolo to ľahké, mali sme však vynikajúcu prvú tretinu. Nedali sme súperovi nič, hrali sme to, čo sme si povedali. Mali sme potom zlé momenty, no to patrí k tomu. Bol to pekný zápas z našej strany."

Tomáš Tatar, kapitán SR

"Bol to dôležitý zápas, odčinili sme ten prvý. Mali sme dobrý začiatok, v druhej tretine sme začali trochu špekulovať a museli sme si k tomu niečo povedať. V tretej časti to bolo opäť dobré, držali sme si puk, nevymýšľali pred modrými čiarami. Dávali sme to hlboko, tam sme silní a vytvárali sme si šance. Máme dôležité tri body, čo je super."

Juraj Slafkovský, útočník SR

"Super zápas, konečne sa nám podarilo vyhrať, dali sme šesť gólov. Myslím si, že sme všetci boli pri chuti, samozrejme, boli úseky, ktoré musíme vylepšiť. Nemôžeme robiť zbytočné chyby a dať súperovi šancu vrátiť sa späť do zápasu. Myslím si, že to bol celkom dobrý výkon, no už sa musíme sústrediť na zajtra. To bude úplne odlišný zápas, iný level. Víťazstvo vždy naladí dobre, musíme si teraz oddýchnuť a prísť pripravení."

Martin Pospíšil, útočník SR, v zápase dva góly

"Bolo to skvelé, naozaj skvelí fanúšikovia. Nestáva sa často, že mám počas zápasu zimomriavky. Bolo ich veľmi počuť a som rád, že sme sa im mohli odvďačiť víťazstvom."


Súvisiaci článok
VIDEO Z MS v hokeji máme štyri medaily, posledné striebro z roku 2012. Pripomeňme si zlatý gól Petra Bondru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť