Nedeľa 15. 09. 2024 12:24:28 | Meniny má Jolana

VIDEO V súboji Nemca so Slafkovským draftová dvojka skórovala z polovice ihriska. Taký gól ste ešte nevideli

MONTREAL/ Šimon Nemec a Juraj Slafkovský sa stretli v noci v prípravnom zápase pred štartom NHL. Draftová jednotka a dvojka z predvlaňajšieho draftu sa stretli v priamom súboji a bola z toho udalosť už pred úvodným buly. Devils nakoniec porazili Canadiens 4:2 aj vďaka kurióznemu gólu Slováka Nemca z polovice ihriska. Mnohí žartovali, že góly z bufetu už namiesto Slafkovského strieľa práve on. FOTO: Facebook Juraj Slafkovský

Michal Filek|26. september 2023|09:21:11


Súvisiaci článok
Hokejová Extraliga vstupuje do 31. ročníka, titul obhajujú Košice
Čítajte viac >

Súboj Slovákov si všimol aj slovenský sportnet.sme.sk.

„Som nadšený. Tuším, že nikdy predtým sme proti sebe nehrali. Dúfam, že príde veľa fanúšikov, lebo to bude skvelý zápas,“ citoval portál Nemcove predzápasové slová.

A ako to vyzeralo na ľade? Slafkovský nastúpil v prvom útoku Monterealu s Newhookom a Andersonom. Nemec v druhej obrannej formácií a prvej presilovkovej, s hviezdami ako Hughes a Toffoli.

Na konci zápasu však viac, ako výsledok, zarezonoval jeho gól. Strelil ho od polovice ihriska, pričom sa puk odrazil od zadného mantinelu a zapadol do brány prekvapeného gólmana Canadiens Montembeaulta.

”Nikdy som takýto gól nevidel naživo, vždy len na zostrihoch. Šokovalo nás to, ale aj taký gól sa počíta,” cituje sportnet.sme.sk Nemcovho spoluhráča Dawsona Mercera.

Šimon na seba v kemepe parádne upozornil nielen skvelými výkonmi, ale aj kurióznym gólom. Verme, že si aj s Jurajom vybojujú miesto v prvých tímoch a ich súboje budú ozdobou NHL.

380817856_1076037756883266_6774651436407924882_n.jpg FOTO: New Jersey Devils. Šimon Nemec má číslo 17.

POZRITE SI ŠIMONOV GÓL Z BUFETU NA VIDEU


Súvisiaci článok
Aj keď Slovensko tím v Lige majstrov nemá, Žilina ako by tam bola. Odchovanci spod Dubňa víťazia v Champions League
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť