Streda 18. 09. 2024 11:18:57 | Meniny má Eugénia

Polícia vyšetruje streľbu v Dúbravke, pri zásahu musela použiť strelnú zbraň a zneškodniť útočníka

BRATISLAVA/DÚBRAVKA/ Polícia vyšetruje nočný incident v bratislavskej Dúbravke, ktorý si vyžiadal jedného mŕtveho a ďalších štyroch zranených. Pri zásahu museli policajti použiť služobnú strelnú zbraň. Na mieste udalosti sú naďalej viaceré policajné autá a policajti.

TASR|28. september 2023|09:23:53

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Súvisiaci článok
Nočná streľba v bratislavskej Dúbravke si vyžiadala jednu obeť
Čítajte viac >

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff informoval, že viaceré policajné hliadky boli krátko pred 1.00 h vyslané na základe viacerých telefonických oznámení od občanov na Fedákovu ulicu v Dúbravke. Malo tam dôjsť k výbuchu v jednom z bytov a následne k streľbe.

Policajti pri zásahu museli voči konkrétnej osobe použiť aj služobnú strelnú zbraň. "Na mieste utrpela jedna osoba zranenia, ktorým na mieste podľahla," uviedol Szeiff. Ako podotkol, v dôsledku incidentu utrpeli ďalšie osoby zranenia, s ktorými boli prevezené do nemocníc.

Polícia sa aktuálne zaoberá okolnosťami a aj presnými príčinami, za ktorých k udalosti došlo. "Len čo to procesná situácia umožní, k prípadu poskytneme bližšie informácie," skonštatoval Szeiff.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti informovalo, že na mieste incidentu sa nachádzali štyri osoby so strelnými poraneniami, ktoré boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc. U piatej záchranári konštatovali smrť.


Súvisiaci článok
Policajti sršia vtipom: Vodič si zatancoval so zábradliami, lampou a autami a nafúkal 2,8 promile
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť