Nedeľa 07. 07. 2024 10:23:12 | Meniny má Oliver

MDŽ: Čo želajú ženám koaliční partneri? Pellegrini lásku, Fico mier

SLOVENSKO/ Medzinárodný deň žien je sviatkom nielen našich nežnejších polovičiek, ale aj všetkých mužov. Práve tí si každoročne v tento deň uctievajú svoje partnerky kvetom, či pekný slovom. Mnohí však gratulujú všetkým ženám na Slovensku. Hovoríme im politici!

Michal Filek|8. marec 2024|10:15:17

Zdroj: Facebook/SMER-SSD

Súvisiaci článok
Pavol Gašpar už riadi SIS
Čítajte viac >

Medzinárodný deň žien je sviatok, ktorý patrí medzi tie najvýznamnejšie v kalendári predovšetkým strany SMER. Robert Fico, a jeho stranícki kolegovia, rozdávajú kvety a gratulácie po celom Slovensku už mnoho rokov. Inak tomu nebolo ani teraz.

Fico tento rok, spolu s Jurajom Blanárom, Robertom Kaliňákom, Ľubošom Blahom, Ladislavom Kamenickým, Monikou Beňovou a Erikom Kaliňákom zavítal na oslavy do Trnavy.

A na úvod všetkým povedal vtip, ktorý vraj mužov najlepšie vystihuje.

„Nikdy neverte mužom,“ začal svoje rozprávanie v Trnave predseda vlády, a pokračoval: „Kto neverí, nech si spomenie na príbeh muža, ktorý opravoval strechu na jedenástom poschodí. Spadol, a ako padal, tak si hovoril: Bože, keď spadnem dole, tak len mastný fľak zo mňa zostane. Keby som dostal možnosť ešte raz tento život prežiť, žil by som úplne inak. Bol by som verný, nehral by som karty, nefajčil by som, nepil by som. Nespadol však na betón, ale do kríka zlatého dažďa a nič sa mu nestalo. Oprášil sa a hovorí: Štyri sekundy v strese a už táraš nezmysly! Takže, presne o tomto sú muži“.

Takto sa na úvod prihovoril ženám Robert Fico a pokračoval:

„Tento rok to bude 25 rokov, čo sme založili SMER. Aj nás vyhadzujú z medzinárodných organizácií, aj nás do nich berú. Aj sa nám vyhrážajú, aj nás chvália. Je to preto, že robíme suverénnu slovenskú politiku.

Mnohí považovali tento sviatok za socialistický. Boli to však ženy v USA, ktoré bojovali za lepšie pracovné podmienky a kratší pracovný čas. Odvtedy sa tento sviatok na celom svete oslavuje. Držme sa týchto tradícií a pokiaľ tu budeme, budeme aj chodiť medzi vás a spoločne si budeme tento sviatok pripomínať.

Želám vám mier. Urobíme všetko preto, aby sme prispeli k mieru nielen na Ukrajine, ale zachovali mier aj v Slovenskej republike. Nech žije MDŽ!“

Peter Pellegrini želá ženám hlavne, aby boli obklopené láskou

Predseda parlamentu uverejnil svoje blahoželanie všetkým slovenským ženám na sociálnej sieti svojej politickej strany.

„Milé ženy, želám vám všetko najlepšie k vášmu krásnemu sviatku. Ste mamičkami, niektoré už aj babičkami, staráte sa o svoje deti či vnúčatá, o svojich manželov a partnerov a robíte všetko pre to, aby v našom živote fungovalo všetko tak, ako má. Patrí vám za to obrovská vďaka. A ja vám želám, aby ste boli zdravé, šťastné, spokojné, usmiate a predovšetkým celý rok obklopené láskou a úctou ľudí, na ktorých vám záleží!“


Súvisiaci článok
Fico láka Srbov na Slovensko. V Belehrade hovoril o voľných miestach v automobilkách
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť