Sobota 27. 07. 2024 07:59:59 | Meniny má Božena

Hokejová horúčka pod Dubňom vrcholí, Žilina sa pripravuje na grandiózne finále a celoštadiónové choreo!

ŽILINA/ Štyri roky bojov o najvyššiu hokejovú súťaž budú kulminovať práve v apríli 2024. Žilinskí Vlci bojujú o miestenku medzi hokejovú elitu, nikdy to nemali rozohrané tak dobre ako teraz a cítia to aj fanúšikovia. Nesedia ale so založenými rukami, aj oni chcú pomôcť k postupu, chcú naozaj byť siedmym hráčom na ľade. Finále začína v nedeľu a v pondelok v Žiline. ZDROJ: Roman Gaduš

VJ |13. apríl 2024|11:18:46

Zdroj: Facebook/Ultras Žilina

Súvisiaci článok
VIDEO Na gauči v štúdiu SP 21 s Františkom Skladaným: Diváci sú pre nás túto sezónu obrovskou podporou. Verím, že ich odmeníme postupom!
Čítajte viac >

Hráči a vôbec všetci na štadiónoch to cítili už počas semifinále, žilinskí Ultras dostali za „CHOREO“ pochvalu dokonca aj od fanúšikov Dubnice. „Máte naozaj super fanúšikov, poriadne to tu rozbehli, vašim hráčom sa musí hrať fakt dobre aj vonku“ priznal fanúšik Dubnice Róbert.

Žilinskí Ultras sa na každý zápas pripravujú naozaj svedomito, príprava jedného CHOREO zaberie viac ako 3 hodiny. V práci si preto berú voľno, len aby mohli vyrobiť parádnu Vlkoshow.

“Odišiel som z roboty skôr, chalani nestíhali, tak som šéfovi povedal, že musím odísť a on ma okamžite pustil, tiež fandí Vlkom,“ ozrejmil fanúšik Vlkov Žilina Matej.

Na finále proti Prešovu sa však žilinskí Ultras chcú poriadne hecnúť. Niet sa čo čudovať, ide o všetko. Nebude to len takpovediac „choreo klasického kotla“, fans Vlkov pripravujú celoštadiónovú show a k spolupráci vyzývajú všetkých divákov cez internet už dopredu.

Jazda žilinských Ultras pokračuje aj vo finále. Pozrite si video. Zdroj: Facebook/Ultras Žilina.


Súvisiaci článok
VIDEO Na gauči v štúdiu SP 21 s Petrom Melcherom: V Žiline sa cítim výborne, verím, že postúpime!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť