Utorok 17. 09. 2024 05:59:53 | Meniny má Olympia

Lietate z Bratislavy? Môžete si gratulovať!

BRATISLAVA/ Letisko M. R. Štefánika patrí medzi desať najlepších letísk vo východnej Európe. V ankete najlepších letísk sveta - Skytrax sa v kategórií letísk východnej Európy umiestnilo na 10. mieste. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Tóthová.

TASR|18. apríl 2024|16:13:37

Zdroj: Facebook/Letisko Bratislava/Airport Bratislava

Súvisiaci článok
Pre chybu úradov prišiel Stanislav o tisíce a zatkla ho polícia. Ministerstvo ho odškodniť odmieta, pomôže súd?
Čítajte viac >

"Veľmi si cením, že Letisko M. R. Štefánika vďaka hodnoteniu cestujúcich získalo ocenenie v rámci najprestížnejšej ankety letísk sveta. Teším sa, že naše služby boli hodnotené pozitívne a zároveň je to pre nás motivácia na neustále zlepšovanie a rozširovanie našich služieb a komfortu pre zákazníkov," uviedol generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Dušan Novota.

Do ankety najlepších letísk sveta sa každoročne zapájajú milióny cestujúcich viac ako 100 národností. Dotazníky vypĺňali návštevníci letísk od augusta 2023 do marca 2024 a hodnotili v nich vyše 570 letísk po celom svete.

Pasažieri v ankete vyjadrovali spokojnosť s vybavovaním na check-ine, prílety a odlety, nákupné možnosti, bezpečnosť či pasovú kontrolu.


Súvisiaci článok
Bol to podvod! Bratislavské letisko stratené batožiny za symbolické ceny nepredáva
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť