Pondelok 16. 09. 2024 04:09:26 | Meniny má Ľudmila

Weiss rokuje o zmluve v Slovane. Kmotrík: Verím, že opäť budeme úspešní!

BRATISLAVA/Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík dementoval informácie o tom, že tréner Vladimír Weiss je v Baku a rokuje o novej zmluve. Priznal však, že tréner ho o ponuke azerbajdžanskej reprezentácie informoval. Jeho prioritou je však zotrvanie v Bratislave.

Michal Filek|9. máj 2024|07:05:03

Zdroj: ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
Weiss má opustiť Slovan, údajne bude trénovať národný výber!
Čítajte viac >

V niektorých slovenských médiách, aj v SP 21, včera odznela informácia, že tréner Weiss odletel do Baku, kde dolaďuje detaily zmluvy s vedením zväzu.

„Nie je pravda, že tréner Weiss by mal byť na rokovaniach v Baku, ako uvádzajú médiá, je doma na Slovensku,“ povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Generálny riaditeľ klubu však priznáva záujem o ich trénera zo zahraničia.

„Viem o medializovanom záujme, Vladimír Weiss st. ma informoval o ponuke, ktorú obdržal. Spoločne sme sa o tejto téme rozprávali a jedným dychom môžem zdôrazniť, že z nášho rozhovoru vyplynulo, že tréner chce zostať a pokračovať v Slovane. Ako som sa však už niekoľkokrát vyjadril, pre rast klubu sú nevyhnutné určité zmeny, v čom sa s trénerom Weissom zhodujeme. Obaja chceme napĺňať potenciál, ktorý v Slovane vidíme. Na najvyššej úrovni klubu prebiehajú debaty o ďalšom fungovaní Slovana, a verím, že sa všetky veci v krátkom čase vyriešia, aby Slovan mohol ďalej napredovať. Verím, že spomínané diskusie prinesú pozitívny výsledok. Za mňa môžem povedať, že tréner Weiss má moju plnú dôveru. Verím, že spoločne postavíme do novej sezóny silné a kvalitné mužstvo, a budeme opäť úspešní,“ vyjadril presvedčenie Ivan Kmotrík ml.


Súvisiaci článok
Kmotrík po titule: Výzvou je vypredať každý domáci zápas!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť