Utorok 15. 10. 2024 00:19:00 | Meniny má Terézia

Nešťastie na Liptove: Vodič vrazil do skupiny ľudí a ušiel. Policajti aj strieľali

Nedeľný nočný incident v centre Liptovského Mikuláša sa skončil zraneniami dvoch osôb. Zástupca hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Richard Bolješik pre TASR potvrdil, že dvoch zranených mužov odviezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši.

TASR|26. máj 2024|11:46:06


Súvisiaci článok
V sobotu spadol v Tatrách pod Rysmi vrtuľník
Čítajte viac >

Na prípad upozornil portál noviny.sk.

"Krátko pred druhou hodinou operačné stredisko vyslalo k hromadnej bitke jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci a jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári na mieste ošetrili 17-ročného muža s povrchovým poranením ruky a 21-ročného muža s polytraumou. Oboch transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," priblížil zásah záchranárov Bolješik.

Podľa medializovaných informácií zranenia dvojici mužov spôsobil vodič auta, ktorý vrazil do skupiny ľudí. Ten sa neskôr snažil s autom z miesta ujsť a policajti údajne pri naháňačke použili aj služobné zbrane.

"V súčasnosti prebiehajú prvotné procesné úkony, ktorých zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania," informovala TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Doplnila, že bližšie informácie polícia poskytne, keď to procesná situácia dovolí.


Súvisiaci článok
Nešťastie pri Sabinove: Opitý vodič mal do ľudí vraziť schválne
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť