Štvrtok 19. 09. 2024 05:14:57 | Meniny má Konštantín

Slovan bude bojovať o Champions League ako nasadený, s najvyšším koeficientom v histórii

BRATISLAVA/ Futbalisti sériového slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava vstúpia do novej edície európskych pohárov s doteraz najvyšším koeficientom. Ten si vyslúžili štyrmi európskymi skupinovými fázami v uplynulých piatich ročníkoch i dvomi postupmi do jarnej play off. Informoval o tom klubový web Slovana.

TASR|30. máj 2024|07:00:06

Zdroj: ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
Skvelá správa pre Slovan: Kuco aj Weiss mladší budú pokračovať aj v ďalšej sezóne
Čítajte viac >

S koeficientom 30,500 bude Slovan v prvom predkole Ligy majstrov určite nasadený a rovnaké konštatovanie by platilo v prípade ďalších kôl. V prvom predkole má vyšší koeficient už len Karabach a Ferencváros Budapešť. Súpera spoznajú "belasí" 18. júna na žrebe v Nyone, o deň neskôr sa bude žrebovať druhé predkolo.

Medzi možnými protivníkmi Slovana v 1. predkole sú zástupcovia San Marína, Andorry či Malty, no aj Celje zo Slovinska či Dinamo Batumi z Gruzínska. Termíny zápasov sú stanovené na 9./10. júla a 16./17. júla.

Možní súperi Slovana v 1. predkole Ligy majstrov

Virtus (San Maríno), UE Santa Coloma (Andorra), Egnatia (Albánsko), FK Dečič (Čierna Hora), FC Differdange (Luxembursko), FC Struga (Severné Macedónsko), Vikingur (Island), FC Ordabasy (Kazachstan), FK Panevežys (Litva), Dinamo Minsk (Bielorusko), Larne FC (Severné Írsko), Hamrun Spartans (Malta), NK Celje (Slovinsko), Dinamo Batumi (Gruzínsko), Borac Banja Luka (Bosna a Hercegovina).


Súvisiaci článok
Weiss rokuje o zmluve v Slovane. Kmotrík: Verím, že opäť budeme úspešní!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť