Štvrtok 19. 09. 2024 14:12:33 | Meniny má Konštantín

„Si ako moja matka!“ kričal na partnerku mladý Púchovčan. Potom ju škrtil a udieral kladivom

PÚCHOV/ Otrasný prípad domáceho násilia sa odohral v byte v Púchove. Mladý, len 26-ročný opitý Púchovčan napadol kladivom partnerku, škrtil ju a vyhrážal sa, že ju zabije.

Michal Filek|31. máj 2024|09:29:24

Ilustračné foto. Zdroj: pexels.com

Súvisiaci článok
V bratislavskom internáte našli telo mŕtveho študenta
Čítajte viac >

Polícia v Púchove vyšetruje prípad ako nebezpečné vyhrážanie sa partnerke.

„Na základe doteraz zisteného, 26-ročný muž pod vplyvom alkoholu, po predchádzajúcej hádke, svojej partnerke vulgárne nadával, hovoril jej, že je ako jeho mama, všetko mu zakazuje a správa sa ako policajný pes. Následne vzal zo skrinky kladivo a rozbil jej mobilný telefón, ktorý potom hodil o stenu. Ďalej pokračoval rozbitím akvária, z ktorého sa voda rozliala po celom byte,“ opisuje násilný incident polícia.

Žena sa bála a chcela z bytu odísť. Násilník jej to však nedovolil. Naopak, začal ju škrtiť a vyhrážal sa, že ju zabije.

„Poškodenej sa podarilo zamknúť v obývacej izbe, avšak páchateľ dvere rozkopol, pričom sa šmykol na vode z akvária a strhol so sebou aj poškodenú. Na zemi ju opäť opakovane udieral, pričom sa neštítil zobrať aj kladivo, ktorým ju udrel niekoľkokrát po chrbte,“ pokračujú v opise násilného správania polícia.

Opitý agresor spôsobil svojej partnerke pomliaždeniny na viacerých častiach tela. Policajti ho umiestnili do cely policajného zaistenia.

„Poverený príslušník muža obvinil z prečinu Nebezpečné vyhrážanie a podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd,“ uzavrela polícia.


Súvisiaci článok
Mladosť - pochabosť? Revúčanka sa viezla na streche auta - má už 33-rokov!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť