Nedeľa 29. 09. 2024 04:30:35 | Meniny má Michal, Michaela

Opitý chlap na stanici v Trenčíne bezdôvodne zmlátil železničiara a ukradol mu telefón

TRENČÍN/ Opitý násilník vnikol do šatne zamestnancov železníc, kde bezdôvodne napadol muža, udieral ho do hlavy a tváre a vyhrážal sa mu zabitím. Potom mu ukradol mobil a odišiel. Dolapili ho železniční policajti.

Michal Filek|12. jún 2024|11:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
V Hrone našli v nedeľu utopené šesťročné dievčatko
Čítajte viac >

Trenčianska železničná polícia vyšetruje agresívny útok muža v obvode Železničnej stanice Trenčín.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že páchateľ pod vplyvom alkoholu vstúpil do šatne zamestnancov železničnej stanice Trenčín. Bez akéhokoľvek predchádzajúceho konfliktu tu fyzicky napadol muža a to tak, že ho najmenej 10 krát udrel päsťou do oblasti tváre, čím mu spôsobil mnohopočetné pomliaždeniny. Napadnutému mužovi sa mal tiež vyhrážať tým, že ho hodí pod idúci vlak,“ opisuje incident polícia.

Poškodenému počas útoku vypadol z vrecka nohavíc mobilný telefón, ktorý si páchateľ prisvojil a následne z miesta odišiel do Trenčína.

Napadnutý muž útočníka opísal polícii. Na základe toho bol páchateľ v krátkom čase hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky vypátraný a obmedzený na osobnej slobode.

Dychová skúška dopadla s výsledkom 2,25 promile alkoholu v dychu.

„Páchateľ ako motív svojho konania polícii uviedol, že konal v afekte rozčúlenia z dôvodu, že mu poškodený nechcel dať telefonický kontakt na osobu, ktorú hľadal,“ prezradili policajti.

Príslušník železničnej polície vzniesol obvinenie 42-ročnému mužovi pre spáchanie prečinu Výtržníctvo v súbehu s prečinom Nebezpečné vyhrážanie a prečinom Krádež. Zároveň na obvineného podal prokurátorovi návrh na podanie obžaloby.


Súvisiaci článok
Vodička nedala prednosť a spôsobila búračku. Zranilo sa aj päťročné dievčatko
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť