Piatok 05. 07. 2024 04:13:09 | Meniny má Cyril, Metod

Nezodpovedný vodič! Za volant sadol pod vplyvom alkoholu a so zákazom šoférovania

SKRABSKÉ/ V cele policajného zaistenia skončil muž z obce Skrabské v okrese Vranov nad Topľou, ktorého výsledok dychovej skúšky dosiahol 2,8 promile. V nedeľu 30. júna večer viedol osobné vozidlo medzi obcami Skrabské a Vyšný Žipov. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, svojou jazdou ohrozil policajnú hliadku.

TASR|2. júl 2024|17:30:08

Ilustračná foto. Zdroj: www.freepik.com

Súvisiaci článok
Dopravných policajtov v Banskej Bystrici čakalo prekvapenie! Pri riešení škodovej udalosti zistili, že vozidlo je kradnuté
Čítajte viac >

„Z uvedeného dôvodu policajná hliadka podozrivé vozidlo chcela zastaviť predpísaným spôsobom, no vodič pokyn na zastavenie nerešpektoval a náhle zvýšil rýchlosť jazdy. Počas rýchlej jazdy opakovane prechádzal do protismeru a vytláčal oproti idúce vozidlá,“ doplnila hovorkyňa.

young-man-driving-his-car-night-time.jpg Ilustračná foto. Zdroj: www.freepik.com

Lustráciou policajti zistili, že 29-ročný muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia a na základe rozhodnutia súdu má doživotný zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkého druhu. Polícia mu vzniesla obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky spáchaného v súbehu s trestným činom marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Súvisiaci článok
Psy v klietke a v kufri auta! Enviropolícia obvinila 64-ročného muža
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť