Piatok 05. 07. 2024 00:07:16 | Meniny má Cyril, Metod

Hrôza v banskobystrickej bytovke! Žena nájdená dobodaná, otec mŕtvy v pivnici

BANSKÁ BYSTRICA/ K tragickej udalosti došlo v utorok v jednej z bytoviek na Slnečnej ulici v Banskej Bystrici. Zomreli pri nej dvaja ľudia. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

TASR|2. júl 2024|13:59:33

Ako uviedla, na mieste našli 58-ročnú ženu, ktorej stav si z dôvodu vážnych bodno-rezných zranení vyžiadal okamžitý prevoz do nemocnice. Tam následkom zranení podľahla. Policajti navyše v pivničných priestoroch bytového domu objavili bez známok života 85-ročného muža, otca ženy.

„Polícia miesto zadokumentovala a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s úmrtím 85-ročného muža bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ konštatovala polícia, ktorá do vyšetrovania pribrala aj súdneho znalca z odboru zdravotníctva.

„Všetky bližšie okolnosti, za ktorých k dnešnej udalosti došlo, budú predmetom zisťovania počas nasledujúcich procesných úkonov,“ dodali policajti.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť