Štvrtok 19. 09. 2024 06:18:36 | Meniny má Konštantín

Známa herečka, pod vplyvom alkoholu a s päťročným synom na sedadle, nabúrala pri parkovaní

DUNAJSKÁ LUŽNÁ / Známa slovenská herečka v utorok narazila pri parkovaní pred futbalovým štadiónom v Dunajskej Lužnej do ďalšieho vozidla. V aute sa s ňou viezol jej päťročný syn a navyše bola pod vplyvom alkoholu.

Michal Filek|14. august 2024|13:40:29

Zdroj: TASR, Polícia SR

Súvisiaci článok
V Košiciach uniká plyn, ľudí evakuujú!
Čítajte viac >

Ako informuje televízia JOJ, ide o herečku Petru Vajdovú, ktorá pri parkovaní pred futbalovým štadiónom v Dunajskej Lužnej narazila do ďalšieho auta. A nafúkala.

„Policajti na mieste ženu podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, pričom tá skončila s výsledkom 1,01 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje hodnotu 2,10 promile.“

S viac ako dvomi promile sa ťažko parkuje, napísala polícia na svojom Facebooku.

„39-ročná žena bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie. Vyvodením trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súvislosti s týmto prípadom aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci,“ informoval Szeiff.

Ak ide skutočne o Petru Vajdovú, tak to nie je prvýkrát, čo ju policajti prichytili pri šoférovaní pod vplyvom alkoholu. Pri policajnej kontrole nafúkala aj v roku 2017. Namerali jej vtedy 2,4 promile.

Následne podstúpila liečenie v Pezinku.


Súvisiaci článok
Tigríčatá z nelegálneho chovu na Slovensku odcestovali do Juhoafrickej republiky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť