Streda 18. 09. 2024 08:00:50 | Meniny má Eugénia

Vraha z liptovskej krčmy poslal súd do väzby

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ/ Mladého Portugalca, ktorý mal uplynulý víkend v podniku v Liptovskom Mikuláši dobodať na smrť 24-ročného muža, poslal Okresný súd (OS) Žilina do väzby.

TASR|21. august 2024|16:59:54

Zdroj: Polícia SR

Súvisiaci článok
Mladý Portugalčan v nedeľu ráno vraždil na Liptove
Čítajte viac >

Pre TASR to v stredu potvrdil zástupca hovorcu Krajského súdu v Žiline Radoslav Piecka. Doplnil, že z dôvodu podania opravného prostriedku rozhodnutie nie je právoplatné.

"OS Žilina svojím rozhodnutím vzal obvineného do väzby, a to z dôvodu obavy, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu. Zároveň z obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti, dokoná trestný čin, o ktorý sa pokúsil, alebo vykoná trestný čin, ktorý pripravoval alebo ktorým hrozil," vysvetlil Piecka.

Obvinený Portugalec mal v nedeľu (18. 8.) v skorých ranných hodinách v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši po vzájomnom konflikte zasadiť poškodenému najmenej päť rán nožom. Útokom mal spôsobiť 24-ročnému mužovi zranenia, ktorým podľahol. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vzniesol 17-ročnému mladíkovi obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy.


Súvisiaci článok
Policajti v Galante zachránili deti z uzamknutého auta
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť