Streda 18. 09. 2024 04:00:16 | Meniny má Eugénia

Bytčiansky jarmok v piatok ponúkne remeselnícke trhy, hudbu a tanec

BYTČA/ V Bytči vrcholia prípravy na 26. ročník Bytčianskeho jarmoku. Ako informovala hovorkyňa mesta Adriana Brziaková, v piatok 13. septembra uzavrú centrum mesta pre motorové vozidlá a Námestie Slovenskej republiky ožije hudbou, tancom a remeslami.

TASR|11. september 2024|11:01:08

Zdroj: Mesto Bytča

Súvisiaci článok
V Trenčianskych Tepliciach sa stretli hviezdy slovenského a českého filmu, aby si prevzali jedinečné ocenenie
Čítajte viac >

Doplnila, že program jarmoku začne o 15.00 h a v jeho kultúrnej časti sa vystriedajú dychová hudba Hrabovanka, žiaci z miestneho centra voľného času a základnej umeleckej školy, heligonkárky Zadubanové či miestna kapela Arkana. Návštevníkom jarmoku zahrajú aj Bystrík, Štefan Repka Goral bands a hudobná skupina Hrdza.

Ďalšie zóny námestia oživia remeselnícke trhy a workshopy. "Tento rok sme najmä pre detských návštevníkov pripravili atrakciu, ktorou budú krivé zrkadlá, umiestnené na začiatku námestia. Veríme, že sa tu pobavia aj dospelí," uviedla Nina Gácik z oddelenia kultúry Mestského úradu v Bytči.

Podľa primátora Miroslava Minárčika každoročne navštívia jarmok tisícky ľudí z Bytče a okolitých obcí. "Snažíme sa, aby po programovej, ale aj organizačnej stránke bol jarmok čo najlepšie pripravený. Aby sa návštevníci cítili na tomto podujatí dobre a zároveň aj bezpečne," dodal Minárčik.

17230-1 (1).jpg Zdroj: Mesto Bytča


Súvisiaci článok
SĽUK sa zapísal do sŕdc miliónov divákov. Vznikol pred 75 rokmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť