Štvrtok 19. 09. 2024 02:16:34 | Meniny má Konštantín

Nová kúpeľňa za málo peňazí? Žiaden problém

Plánujete prerobiť kúpeľňu ale nechcete minúť veľkú sumu peňazí? Máme pre vás niekoľko praktických tipov, ktoré vám s tým pomôžu.

Inzercia |14. september 2024|13:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: pexels

Niekto trávi v kúpeľni len krátky a nevyhnutný čas a iný v tomto priestore dokáže stráviť hodiny, pričom si vytvorí priam súkromný wellness. Tak či onak, kúpeľňa je rovnako dôležitou miestnosťou domu ako hociktorá iná a mala by plne vyhovovať vašim potrebám. Plánujete jej renováciu? Poradíme vám, ako ušetríte nielen na sanitárnej keramike, ale aj nábytku a doplnkoch.

Rozpočet

Koľko vecí chcete v kúpeľni vymeniť alebo dokúpiť? Stanovte maximálny rozpočet, ktorý miniete na renováciu a pevne sa ho držte. Prečo je kľúčové urobiť ho hneď na začiatku? Je to jednoduché, vďaka nemu sa vyhnete kúpe zbytočností a neminiete viac, ako si môžete naozaj dovoliť.

Zoznam nevyhnutností

Ďalej nasleduje spísanie nákupného zoznamu. Pri tomto kroku sa neponáhľajte a doprajte si dostatok času. Premyslite si, čo v kúpeľni určite chcete a potrebujete a naopak, čo by bol len prežitok, ktorý by ste nevyužili. Napríklad skrinka je nevyhnutnosťou, no poličky môžu byť zbytočnosťou, ak si na ne nemáte čo poukladať.

Napíšte si aj to, ako chcete, aby daný nábytok vyzeral z hľadiska veľkosti, materiálu i farby, nákup vám to tiež výrazne uľahčí. Túžite po luxusne vyzerajúcej kúpeľni? Nebojte sa siahnuť po imitáciách drahších materiálov, ktoré sú v súčasnosti na nerozoznanie od originálov. Trendom niekoľkých rokov sú napríklad i veľké obklady a dlažby. Okrem ich moderného dizajnu vám aj opticky zväčšia priestor.

Už viete, akú vaňu či sprchový kút, skrinky, sanitárnu keramiku, batérie či zrkadlo chcete? Potom si pozrite prebiehajúci výpredaj Merkury Market a nakupujte za neodolateľné ceny. Pre ešte väčšiu finančnú úsporu navštívte kupónový portál Vašekupóny.sk a prehliadajte zľavové kupóny a kódy do najobľúbenejších online obchodov. Rýchlo a bez veľkej námahy ušetríte nemalú sumu peňazí.

K perfektne zariadenej kúpeľni určite patria i funkčné a estetické doplnky. Nakupujte dávkovače mydlia, držiaky na uteráky i toaletný papier, odpadkový kôš, kôš na bielizeň, ale aj koberce a rôzne druhy osvetlenia. Dlhý nákupný zoznam doplnkových kusov tovaru však nemusí končiť vysokou sumou, ak pri nákupe využijete platný Temu kupón.

2 (1) (002).jpg Zdroj: pexels.com

Cenovo zvýhodnené ponuky

Žiadna renovácia neprebieha zo dňa na deň, preto začnite s hľadaním kusov nábytku a doplnkov, ktoré sa vám páčia v predstihu. Nenakupujte však v prvom online obchode, ale ceny porovnávajte v ďalších e-shopoch, aby ste našli tú najvýhodnejšiu ponuku.

Máte vybrané všetky kusy tovaru? Užitočnou radou je výrobky nekupovať po jednom, ale vyhľadať všetky a až potom zrealizovať objednávku. Budete tak mať istotu, že sa k sebe perfektne hodia a vyhnete sa kúpeľni zariadenej v rôznych štýloch.

Veríme, že vám naše rady, ako postupovať pri renovácii kúpeľne pomôžu a nielen, že budete mať kúpeľňu podľa vašich predstáv, ale aj ušetríte čas a peniaze.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť