Sobota 05. 10. 2024 13:57:04 | Meniny má Viera

V piatok začína NHL. V príprave hrali traja Slováci, všetci prehrali

NEW YORK/ Hokejisti Utahu v zostave s obrancom Patrikom Kochom a útočníkom Milošom Kelemenom prehrali v prípravnom zápase pred štartom nového ročníka NHL na ľade Anaheimu 2:5. Tampa Bay, v ktorej drese sa predstavil obranca Erik Černák, prehrala doma s Floridou 1:2 po predĺžení.

TASR|3. október 2024|13:00:07

Erik Černák z Tampy Bay. Zdroj: Facebook/Erik Černák

Súvisiaci článok
Honzek opäť skóroval, dokonca v oslabení. NHL začína už v piatok v Prahe
Čítajte viac >

Koch bol tretí najvyťaženejší zadák Utahu s minutážou 16:48, pripísal si plusový bod, dve strely, štyri "hity" a dve trestné minúty. Kelemen strávil na ľade 11:18 min a mal dve strely. Pod triumf Anaheimu sa gólom a dvoma asistenciami podpísal mladý švédsky útočník Leo Carlsson.

Černák nastúpil v druhej obrannej dvojici Tampy, odohral 19:49 min s dvoma strelami a tromi bodyčekmi. Jeho spoluhráč Nikita Kučerov zariadil predĺženie gólom necelých päť minút pred koncom tretej tretiny, v ňom však o výhre hostí rozhodol už po pätnástich sekundách lotyšský krídelník Sandis Vilmanis.

Calgary prehralo na ľade Winnipegu 2:5, v zostave hostí nefigurovali slovenskí útočníci Martin Pospíšil a Samuel Honzek. Dva góly domácich zaznamenal Nino Niederreiter.


Súvisiaci článok
VIDEO Šiesti Slováci v príprave pred NHL nebodovali. Slafkovský sa pobil
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť