Utorok 17. 09. 2024 09:42:05 | Meniny má Olympia

Poslanec Mazurek opäť prehral súd s lekárom Sabakom. Musí platiť, aj sa ospravedlniť

BRATISLAVA/ Infektológ Peter Sabaka vedie s Milanom Mazurekom viacero sporov. Podľa najnovšieho rozsudku, ktorý ešte nie je právoplatný, musí Mazurek zaplatiť 42-tisíc eur a lekárovi sa ospravedlniť. FOTO: TASR, Facebook / Milan Mazurek

Michal Filek|22. september 2023|09:39:57


Súvisiaci článok
Býky na farme pri Partizánskom vraj žijú vo vlastných výkaloch. Sťažnosť zvieracieho ombudsmana je ale neopodstatnená
Čítajte viac >

Poslanec Republiky Milan Mazurek bude pykať za šírenie nepravdivých a hanobiacich tvrdení o lekárovi Petrovi Sabakovi. Podľa rozsudku z konca augusta, ktorý ešte nie je právoplatný, sa musí ospravedlniť a zaplatiť mu 42-tisíc eur.

Informáciu priniesol včera denník SME.

Mazeruk prvýkrát prehral so Sabakom už vo februári. Vtedy mu mal zaplatiť 20-tisíc eur. Poslanec vtedy vyhlásil, že sa nebude ponižovať pre nejakým chudákom a dezinformátorom. Vraj nezaplatí, neospravedlní sa a príspevok zo sociálnej siete nezmaže.

Denník SME napísal, že sudcovi Jurajovi Štaffelovi sa mal Mazurek vyhrážať trestným oznámením. Ten istý sudca rozhodol v prospech Sabaku aj teraz.

Sabaka pre SME uviedol, že už eviduje štyri rozsudky proti Mazurekovi a Uhríkovi, no zatiaľ sa mu nikto nich neospravedlnil, ani nezaplatil. Obaja sa údajne odvolali.


Súvisiaci článok
Otrasné: Manželia nechali novorodenca v škatuli na autobusovej zastávke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť