Piatok 26. 07. 2024 23:43:20 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Žena v Lučenci zrazila maloleté dievča a odišla. Polícia hľadá svedkov

LUČENEC/ Polícia hľadá svedkov nehody, ku ktorej došlo v piatok (20. 10.) podvečer na jednej zo svetelných križovatiek v Lučenci. Neznáma žena na priechode pre chodcov zrazila maloleté dievča a z miesta činu po nehode odišla.

TASR|21. október 2023|12:02:29

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Súvisiaci článok
Pri Prešove havarovali dva poľské nákladiaky so Slovákom v osobáku
Čítajte viac >

Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K nehode malo dôjsť krátko pred 19.00 h na ceste I/75 na svetelnej križovatke ulíc Haličská cesta a Dukelských hrdinov. Zo zavinenia nehody je podozrivá neznáma vodička, ktorá križovatkou prechádzala vo vozidle červenej farby.

"Napriek svetelnému signálu červenej farby Stoj prechádzala uvedenú križovatku v smere od tamojšej predajne do centra mesta, pričom na priechode pre chodcov nedala prednosť maloletej chodkyni, ktorá v tom čase mala prechádzať na druhú stranu cesty na signál zelenej, keď došlo k stretu chodkyne s vozidlom," priblížila polícia.

Dievča po náraze spadlo na vozovku, vodička sa s ním podľa polície krátko rozprávala. Následne si však nesplnila povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta odišla. Zranená maloletá chodkyňa pri zrážke podľa predbežnej správy utrpela ľahké zranenia.

Polícia sa v súvislosti s prípadom obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po neznámom vozidle a vodičke. Akékoľvek informácie k nehode môžu občania oznámiť na telefónnom čísle 158.


Súvisiaci článok
Ministerstvo spravodlivosti sa ospravedlnilo Kaliňákovi za nezákonné stíhanie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť