Sobota 07. 09. 2024 08:50:52 | Meniny má Marianna

VIDEO Dnes sa v Lige majstrov predstavia dvaja Slováci. Denis Vavro bude hrať na Old Trafford v Manchestri

MANCHESTER. BERLÍN. Parádne zápasy čakajú dnes na našich dvoch reprezentantov v Champions League. Žilinčan Denis Vavro sa predstaví na slávnom Old Trafford v Manchestri, kde jeho FC Kodaň preverí United. Trenčan Stanko Lobotka s Neapolom vybehne na trávnik berlínskeho Unionu.

Michal Filek|24. október 2023|09:09:01

Zdroj: Facebook/SSC Napoli

Súvisiaci článok
VIDEO Weiss: Stretli sa dve najlepšie mužstvá, zaslúžene sme zvíťazili. Gašparík: Sme sklamaní!
Čítajte viac >

Zápasom sa v dnešnom vydaní podrobne venuje aj Denník Šport.

FC Kodaň so slovenským stopérom Denisom Vavrom čaká dnes v Manchestri peklo. Domáci United sú zatiaľ bez bodu, keď prehrali s Bayernom, aj s Galatasarayom. Takže musia vyhrať. Kodaň má v tabuľke zatiaľ bod za remízu s Galatasaray a prehru s Bayernom. V Manchestri to dnes bude zároveň aj emotívny duel. Červení diabli sa totiž rozlúčia so svojou legendou Bobbym Charltonom, ktorý do futbalového neba odišiel v sobotu vo veku 86 rokov.

Tréner Ten Hag si síce uvedomuje vážnosť zápasu, ale nepreceňuje ho. Podotkol, že do konca skupinovej fázy zostáva ešte odohrať štyri zápasy. Pričom rovnú polovicu z nich odohrajú United práve proti Kodani. Čo pre nich znamená povinnosť zisku 6 bodov. Denis Vavro však určite bude proti.

Druhý Slovák v dnešnom programe Ligy majstrov, Stanko Lobotka, je v úplne inej situácii. Jeho Neapol má v tabuľke 3 body za víťazstvo na Bragou a tesnej prehre s Realom Madrid. Takže do Berlína si pôjde po nejaký ten bodík. Union je zatiaľ bez bodu, no v oboch zápasoch, na pôde Realu, aj doma s Bragou prišiel o remízu z poslednej akcie zápasu. Takže ani pre Neapol to nebude jednoduché sústo.

Viac štatistík si môžete pozrieť na sport.aktuality.sk.

Pripomeňme si gól Denisa Vavra v kvalifikácii Ligy Majstrov do siete Rakówu Czestochowa.


Súvisiaci článok
VIDEO Slovák Boženík kraľuje strelcom v Portugalsku! Jeho mladší brat strelil už 24 gólov v šiestich zápasoch
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť