Sobota 27. 07. 2024 02:44:48 | Meniny má Božena

V noci zrazilo auto pri Dubnici muža, ktorý bol oblečený len v slipoch. Chcel sa niekto takto zbaviť tela?

DUBNICA NAD VÁHOM/ K tragickej dopravnej nehode došlo včera v noci na diaľnici pri Dubnici nad Váhom. Niekoľko áut tam prešlo muža, ktorého našli mŕtveho len v slipoch. TV Markíza špekuluje, že sa niekto takto zbavil tela. Polícia to zatiaľ nekomentuje. Píše však o tom, že muž nemal šancu zrážku s vozidlami prežiť. Diaľnica bola v noci uzatvorená päť hodín.

Michal Filek|25. október 2023|10:45:05

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Súvisiaci článok
NAKA v stredu ráno zasahuje v prípade terorizmu, zadržala jednu osobu
Čítajte viac >

„Vodiči, z dôvodu vážnej dopravnej nehody na diaľnici D1 v 140 km v smere na Žilinu je diaľnica od Dubnice nad Váhom neprejazdná. Polícia na mieste dokumentuje dopravnú nehodu, pri ktorej mali viaceré motorové vozidlá prejsť osobu mužského pohlavia,“ hlásila včera desať minúť pred jedenástou večer polícia.

Dopravu z diaľnice policajti odkláňali na zjazde do Dubnice cez Ilavu.

V stredu dopoludnia policajti upresnili, že „na základe doteraz zisteného, muž neznámej totožnosti bol zrazený osobným motorovým vozidlom v blízkosti odpočívadla Prejta“.

Vykonaná dychová skúška bola u vodiča negatívna.

„Okolnosti a príčiny tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania začatého vo veci prečinu usmrtenie,“ dodali policajti.

Čo sa však na mieste v skutočnosti stalo?

Portál tvnoviny, ktorý patrí TV Markíza prišiel so špekuláciou, že sa niekto takto rozhodol zbaviť mŕtveho tela. Muža totiž na mieste nehody našli takmer nahého. Na sebe mal oblečené len slipy. Doteraz tak polícia vraj nepozná ani jeho totožnosť.

„Zatiaľ nevieme, čo sa presne udialo. Vieme o tom, že došlo k usmrteniu, že tento človek bol v diaľničných pruhoch, že bol prejdený viacerými vozidlami, ale ešte nevieme, akým spôsobom sa dostal do tohto jazdného pruhu. Ani nevieme povedať, ako došlo k tomu smrteľnému zraneniu,“ uviedol pre portál tvnoviny znalec z oblasti cestnej dopravy Milan Holeci.


Súvisiaci článok
V ovocnom sade pri Nitrianskom Pravne napadol medveď muža. Polícia vydala výstrahu!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť