Pondelok 22. 07. 2024 04:40:47 | Meniny má Magdaléna

POZRITE SI VIDEO Takto to vo štvrtok vrelo v kotli Tehelného poľa!

BRATISLAVA/ Takmer vypredaný štadión hnal Slovanistov v zápase Európskej konferenčnej ligy proti Lille. Tradične to najviac vrelo v sektore C, ktorý patrí belasým Utras. My sme boli opäť pri tom. Pozrite si video!

Michal Filek|10. november 2023|10:22:40

Zdroj: Facebook/ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
VIDEO Slovan v Lille dlho viedol, napokon po chybách prehral. Weiss chváli výkon. Aj Spartak prehral po najlepšom výkone
Čítajte viac >

ŠK Slovan Bratislava - OSC Lille 1:1 (0:0)

Góly: 81. Čavrič - 53. Gomes. 21.544 divákov.

Slovan: Borjan - Bajrič, Kašia, Wimmer - Blackman, Savvidis (90. Kankava), Kucka, Zmrhal - Barseghjan, Strelec (83. Weiss ml.), Marcelli (69. Čavrič).

Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Fantastický zápas z našej strany proti veľmi dobrému súperovi, ktorý je veľmi silný na lopte. Stálo nás to veľa síl, niektorí hráči boli nedoliečení. Nakoniec nám to vyšlo v závere, ale myslím si, že sme mali viac čistých šancí. Hráčom som hovoril, aby boli trpezliví. Fantastická atmosféra, ďakujem za podporu. Čavrič opäť ukázal svoju genialitu v tejto sezóne i keď prakticky nastúpil chorý."

Paulo Fonseca, tréner Lille: "Vôbec nie som spokojný. Chceli sme vyhrať, z remízy som sklamaný. Boli sme lepší tím, strelili sme prvý gól, ale náskok sa nám nepodarilo ustrážiť. Slovanu sme dnes nechali veľa priestoru na protiútoky. Za stavu 1:0 musíme hrať rozvážnejšie a nie sa hrnúť do útoku. Tento problém sa s nami vlečie dlhší čas."

Aleksandar Čavrič, strelec vyrovnávajúceho gólu Slovana: "Vždy je pekný pocit streliť gól. Dnes to bol najväčší zápas, ktorý sme doteraz odohrali. Obrovská emócia. Som rád, že som mohol pomôcť mužstvu. Viackrát som sa rozprával s trénerom a rozhodli sme sa, že nastúpim z lavičky. Nechcel som ísť od začiatku a hrať na 50-60 percent."

Takto to vyzeralo v kotli belasých Ultras.


Súvisiaci článok
Calzona nominoval 30 hráčov. Proti Islandu aj so Strelcom, ale bez Weissa
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť