Streda 24. 07. 2024 03:21:47 | Meniny má Vladimír

VIDEO Kotol Tehelného poľa sa lúčil s hráčmi po zápase s Ľubľanou: „Postup je náš!“ Na jar sa tešíme na gigantov futbalu

BRATISLAVA/ Slovan vo štvrtok síce nezvládol zápas s Ľubľanou, ktorým uzavrel účinkovanie v skupine Konferenčnej ligy, ale mrzieť ho to zas až tak nemusí. Aj keby belasí vyhrali, na prvé miesto v skupine by nedosiahli. Lille si totiž doma poradilo s Klaksvíkom. Trénera Weissa mrzelo vylúčenie Borjana už na začiatku druhé polčasu. A tiež to, že Bratislavčania prišli o peniaze, ktoré by dostali, keby bodovali. Kotol Tehelného poľa sa však hráčom poďakoval za vydarenú jeseň!

Michal Filek|15. december 2023|10:43:02

Zdroj: Facebook/ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
VIDEO Hrdinom zápasu Kucka. Slovan postúpil a doma bude hrať na diaľku o víťazstvo v skupine (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

„Išiel tam zbytočne,“ okomentoval jednoducho zbytočný zákrok brankára Borjana z 54. minúty tréner Vladimír Weiss. Borjan chcel vyhrať šprintérsky súboj o loptu s útočníkom hostí. Logicky ho prehral a ešte ho aj skosil. Jasná červená.

Slovan dohrával v desiatich a chvíľu nato inkasoval. Vyrovnať sa mu už nepodarilo.

Trénera ale mrzel aj zbytočný prvý gól. „Už pri prvom góle sme zaspali. Čavrič si napravoval štulpne, Pauschek sa nechal zablokovať a otvorili celý priestor. Ale hráčom nič nevyčítam. Milan môže spraviť chybu, takisto ,Čavro’. Doteraz odviedli kus dobrej roboty.“

Slovan končí v skupine druhý. To by platilo, aj keby nad Ľubľanou vyhral. Ako sa predpokladalo, Lille si svoj náskok postrážilo, keď doma porazilo Klaksvík bezpečne 3:0.

POZRITE SI HODNOTENIE TRÉNERA WEISA PO ZÁPASE

A tak Slovan bude hrať na jar šestnásť finále. A na Tehelné pole môžu prísť giganti. Napríklad Ajax, alebo Betis. Alebo znova aj Maccabi Haifa.

Tu je zoznam možných súperov: Olympiakos Pireus (Grésko), Ajax Amsterdam (Holandsko), Betis Sevilla (Španieslsko), Sturm Graz (Rakúsko), Unior Saint – Gilloise (Belgicko), Maccabi Haifa (Izrael), Servette Ženeva (Švajčiarsko), FK Molde (Nórsko).

Nuž, uvidíme. Podstatné je, že diváci, ktorých prišlo na tribúny 14 000, sa aj napriek prehre bavili. Atmosféra bola, ako vždy, výborná. Ultras pripravili choreo a celý čas neúnavne povzbudzovali. Hráčom na konci poďakovali. Veď, postup je náš!

POZRITE SI V NAŠOM VIDEU PRIAMO Z KOTLA


Súvisiaci článok
POZRITE SI VIDEO Takto to vo štvrtok vrelo v kotli Tehelného poľa!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť