Streda 18. 09. 2024 13:50:52 | Meniny má Eugénia

Odporný chlap na východe Slovenska zneužíval malé deti a nakazil ich pohlavnou chorobou. Mohlo ich byť aj viac...

SOBRANCE/ V sobraneckom okrese sa odohrával obludný incident. Hyena s ľudskou tvárou tam zneužívala malé deti, ktoré ešte nemali ani len 10 rokov. Nakazil ich pri tom pohlavnou chorobou. Polícia zatiaľ odhalila tri prípady. No nevylučuje, že by ich mohlo byť viac. Takýto človek si zaslúži, aby už nikdy nevyliezol z basy.

Michal Filek|15. január 2024|14:45:28

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Pri love na bažanty postrelil poľovník kolegu do brucha
Čítajte viac >

O ohavnom prípade informovala Polícia Slovenskej republiky.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach obvinil zo zločinu sexuálneho zneužívania, prečinu ohrozovania pohlavnou chorobou a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu 31-ročného muža z okresu Sobrance.

Michalovský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby. Sudca michalovského súdu podnetu vyhovel a muž už sedí vo vyšetrovacej väzbe.

„Vzniesť obvinenie bolo možné na základe dôkaznej situácie, na podklade doposiaľ zadovážených dôkazov i vykonaných potrebných procesných úkonov. Keďže v tomto prípade sú poškodenými osobami viaceré maloleté deti, bolo potrebné a priam nevyhnutné, postupovať veľmi citlivo, primerane veku i dôsledkom, ku ktorým došlo,“ informujú policajti.

Výsledkom bolo zistenie, že poškodené maloleté osoby spájala jedna a tá istá osoba – osoba obvineného.

„Rovnaké bolo nielen miesto, ale i spôsob, akým ku spáchaniu skutkov dochádzalo. Obvinený muž dokonca používal aj rovnakú „návnadu“, akou maloletých presvedčil splniť jeho úmysly,“ informuje polícia.

Vyšetrovatelia tvrdia, že doposiaľ stotožnili 3 maloleté deti (7, 8 a 11 rokov), ktoré boli po kontakte s obvineným mužom pozitívne diagnostikované na pohlavne prenosné ochorenie.

„Ďalšie, naďalej prebiehajúce vyšetrovanie však preukazuje, že nie je vylúčené, že počet nakazených maloletých osôb bude ešte vyšší. Aby však nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania, no predovšetkým vzhľadom na citlivosť prípadu a nízky vek poškodených osôb, bližšie ani podrobnejšie informácie nie je vhodné zverejňovať,“ uzavrela polícia.


Súvisiaci článok
Počas rannej nehody pri Ráztočne zahynul mladý šofér. Traja ľudia sú zranení
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť