Piatok 13. 09. 2024 17:51:24 | Meniny má Ctibor

Slovan dnes hral proti Dinamu Moskva. Slavia zápas proti belasím zrušila

KATAR/PRAHA/ Slovan Bratislava, podľa zistení RTVS, dnes odohral zápas proti ruskému Dinamu Moskva. Slavia Praha, s ktorou mal odohrať generálku na ligu 4. februára, zápas zrušila.

Michal Filek|23. január 2024|17:18:10

Zdroj: Facebook/FC Dynamo Moscow

Súvisiaci článok
Slovan vraj uvažoval o zápase s Moskvou. Šéf Slavie s ním odmieta hrať, ak to urobí. „Však sa vám tá kolaborácia raz vráti,“ napísal im fanúšik
Čítajte viac >

Informáciu priniesol pred malou chvíľou portál sportnet.sme.sk.

"Slovan Bratislava hral prípravný zápas s ruským Dinamom Moskva a Slavia preto zrušila s belasými generálku na ligu," uvádza redaktor RTVS Tomáš Kotlárik na sociálnej sieti facebook.

Zápas sa hral v Katare dnes. Slovan prehral 2:1. Rusi ho vysielali naživo na svojej stránke.

Majiteľ Slovana Ivan Kmotrík sa nes vyjadril, že na tom nevidí nič zlé. Chceli si vraj na sústredení zahrať so súperom na ich kvalitatívnej úrovni, ktoré sa tam nachádza tiež. "Ak by sme chceli hrať so Zlatými Moravcami, nemuseli sme sem cestovať," uviedol Kmotrík.

Na situáciu okamžite zareagovala Slavia. "Klub neplánuje přípravné utkání s ŠK Slovan Bratislava," uviedli na sociálnej sieti X.


Súvisiaci článok
Demitru uviedli bluesmani do svojej siene slávy. „Pavol tu prežil najšťastnejšie roky života,“ povedala manželka zosnulého hokejistu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť