Sobota 28. 09. 2024 21:55:24 | Meniny má Václav

Nové prognózy sú na svete. Stihne Škriniar EURO?

BRATISLAVA/ Traja ľudia z prostredia Slovenského futbalového zväzu sa vyjadrili k prognóze, či kapitán Milan Škriniar stihne Euro.

Michal Filek|6. február 2024|12:42:26

Zdroj: Facebook/Slovenský futbalový zväz

Súvisiaci článok
Škriniar je po operácií a nevie sa, či stihne Euro. PSG vraj pokukuje po Hanckovi!
Čítajte viac >

Tréner Francesco Calzona, prezident zväzu Ján Kováčik, aj zastupujúci kapitán Juraj Kucka vyjadrili presvedčenie, že najväčšia hviezda tímu nebude v Nemecku s kapitánskou páskou na rukáve chýbať.

Potešiteľnú informáciu priniesol denník Šport. Jeho redaktori sa s tromi osobnosťami stretli počas galavečera Športovec roka 2024 v pondelok večer.

Tréner Calzona uviedol, že so svojim kapitánom je v kontakte. Zranenie sa mu vraj dobre hojí a vôbec si nepripúšťa, že Euro nestihne.

Ján Kováčik to potvrdil. Podľa jeho aktuálnych správ si myslí, že to Milan stihne. Nebude síce ešte v marci hrať v príprave proti Rakúšanom a Nórom, no v júni už bude pripravený.

Ani najmenšiu pochybnosť nemá Juraj Kucka. Podľa neho bude Škrinka už o chvíľu v pohode. Písal mu totiž, že je to na dobrej ceste.

Majstrovstvá Európy vo futbale v Nemecku začnú 14. júna, Slováci prvý zápas odohrajú 17. júna od 18.00 vo Frankfurte proti favorizovaným Belgičanom.


Súvisiaci článok
Vybrali najlepšiu jedenástku slovenskej reprezentácie tridsaťročia. Kto dostal najviac hlasov?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť