Pondelok 16. 09. 2024 04:31:04 | Meniny má Ľudmila

VIDEO Bratislavskí policajti zadržali dvojicu drogových dílerov

BRATISLAVA/Drogová scéna v Bratislave prišla o ďalších distribútorov. Bratislavskí policajti vtrhli do domu na Devínskej ceste a zadržali muža a ženu, ktorí sa živili predajom mentamfetamínu, hašišu a marihuany.

Michal Filek|15. marec 2024|11:02:37

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Súvisiaci článok
Správala sa nepríčetne, ako po požití drog. Polícia zadržala ženu, ktorá vnikla na pozemok prezidentky
Čítajte viac >

Ďalšiemu dlhoročnému drogovému biznisu je koniec vďaka policajtom odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva v Bratislave IV, ktorí v pondelok, spolu s policajtmi pohotovostného policajného útvaru, zadržali v jednom z rodinných domov dve podozrivé osoby.

„Díleri, 41-ročná Lucia O. a 47-ročný Michal Z. obaja z Bratislavy, mali podľa doposiaľ zistených informácií minimálne od leta roku 2017 zadovažovať, a po predchádzajúcom dohovore distribuovať koncovým užívateľom omamné a psychotropné látky, najmä metamfetamín. K predaju dochádzalo predovšetkým v rodinnom dome na Devínskej ceste a ďalších miestach v rámci Bratislavy. Okrem predaja metamfetamínu 41-ročná Lucia O. zadovažovala pre svojich zákazníkov aj rastliny rodu Cannabis a hašiš,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

V rámci domovej prehliadky zaistili policajti aj drogový materiál – metamfetamín, ktorý bol zaslaný na expertízu Kriminalistickému a expertíznemu ústavu v Bratislave.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vzniesol 41-ročnej Lucii O. a 47-ročnému Michalovi Z. obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zadržané osoby sú aktuálne umiestnené v cele policajného zaistenia, kde čakajú na súdne pojednávanie, na ktorom sa rozhodne o ich umiestnení do väzby,“ ukončila správu o zásahu bratislavská polícia.


Súvisiaci článok
Útočník, ktorý vo vlaku dobodal študentku, bol vraj zdrogovaný a na nič si nepamätá
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť