Piatok 17. 05. 2024 05:06:53 | Meniny má Gizela, Aneta

Krvavá dráma pred bytovkou: Útočník vytiahol na muža nôž a dobodal ho po celom tele!

HORNÉ KOČKOVCE/ Po predošlej slovnej hádke vytiahol útočník pred bytovým domom v Horných Kočkovciach nôž a muža dobodal po celom tele. Brániť ho musela priateľka. Odtrhnúť od obete ho musel až sused.

Michal Filek|16. apríl 2024|09:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
Seničan vyhodil z okna priateľkinho psa. Hrozí mu basa
Čítajte viac >

Polícia z Považskej Bystrice vyšetruje brutálny útok nožom, ktorý sa odohral v Horným Kočkovciach. Vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie 30-ročnéu mužovi za zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctvo.

Ako sa krvavá dráma odohrala?

Podľa zistení polícia fajčil muž pred bytovým domom, keď z neho vyšiel útočník. Najskôr sa pohádali, potom na obeť zaútočil.

„Obvinený vytiahol z vrecka bundy vreckový skladací nôž, ktorým bodol poškodeného do oblasti trupu a aj iných častí tela. Poškodený sa bránil, pričom sa snažil chytiť ruku obvineného, v ktorej držal nôž a tlmiť tak bodnutia nožom. Obvinený však v útokoch na poškodeného pokračoval. Potom, ako poškodený spadol na trávu vedľa chodníka pred bytovkou, páchateľ si na neho sadol a opätovne ho bodal do celého tela,“ opisuje polícia.

Poškodeného sa snažila brániť jeho priateľka, ktorá mu dobehla na pomoc. No páchateľa od poškodeného nakoniec odtlačil až sused. Útokom obvineného bolo poškodenému spôsobených viacero bodno-rezných zranení na hrudníku, ramene, stehne a predlaktí.

Polícia útočníka zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia.

„Zároveň bol vyšetrovateľom spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ uzavrela policajná hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Barbarské a neľudské týranie detí rodičmi. Bili ich reťazou a museli hladovať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť