Piatok 26. 07. 2024 23:17:17 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Skvelá správa pre Slovan: Kuco aj Weiss mladší budú pokračovať aj v ďalšej sezóne

BRATISLAVA/ Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka bude pôsobiť v Slovane Bratislava aj v nasledujúcej sezóne. Novú zmluvu podpísal aj Vladko Weiss mladší. Klub o tom informoval v piatok na svojej oficiálnej stránke.

TASR|17. máj 2024|20:12:14


Súvisiaci článok
Najlepším hráčom ligy je Kuco. Súhlasíte?
Čítajte viac >

"Som nesmierne šťastný, že Juraj Kucka pokračuje vo svojej kariére v belasom drese. Od svojho príchodu sa stal futbalovo i ľudsky prakticky nenahraditeľnou súčasťou nášho mužstva. Jeho zdravotný stav sa vyvíja pozitívne, nič mu teda nebude brániť naplno naskočiť do novej sezóny, v ktorej budeme potrebovať jeho charakter i kvalitu. Dohodli sme sa na novej ročnej zmluve," uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Kucka sa v závere sezóny dostáva zo zranenia, ktoré utrpel v derby v Trnave, na štart nového ročníka by však mal byť pripravený. Je prvý zástupca kapitána Vladimíra Weissa ml., ktorého v končiacej sa sezóne taktiež trápili zranenia.

"Vlado Weiss je dôležitou súčasťou mužstva na ihrisku i v kabíne, je správnym kapitánom a lídrom. Všetci si veľmi prajeme, aby bol zdravotne fit a mohol opäť tešiť fanúšikov svojimi peknými akciami, gólmi i prihrávkami. Vieme, aký dôležitý pre nás dokáže byť, čo už viackrát dokázal v zlomových chvíľach aj v európskych zápasoch. Som rád, že Vlado má s nami kontrakt aj na ďalšiu sezónu, a že zostáva s nami," pokračoval Kmotrík ml.

Rokovania ešte prebiehajú s ďalšími hráčmi, ktorým sa končia kontrakty. "Samozrejme, paralelne pracujeme aj na ďalších veciach týkajúcich sa hráčskeho kádra. S Jaromírom Zmrhalom, Guramom Kašiom i Jabom Kankavom rokujeme o ich budúcnosti a prípadnej budúcej spolupráci. O výsledku rokovaní budeme včas informovať," dodal Kmotrík ml.


Súvisiaci článok
Juraj Kucka dnes oslavuje 37. Všetko najlepšie, Kuco, stále si najlepší!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť