Štvrtok 17. 10. 2024 22:23:08 | Meniny má Hedviga

Mladík v Bánovciach dával tajne manželke do nápojov drogu, no prišla na to. Azda chcel, aby bola povoľnejšia?

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU/ Zúfalá žena kontaktovala políciu. Mala podozrenie, že jej manžel tajne podáva drogu. Test to potvrdil. Dnes sa rozhodne, či chlap pôjde do väzby.

Michal Filek|10. jún 2024|10:27:47

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
V priebehu týždňa našiel v Banskej Bystrici smrť na železnici už druhý človek
Čítajte viac >

Polícia o prípade informuje ako o neuveriteľnej udalosti, keď muž vlastnej manželke, bez jej vedomia, podával drogy.

„Polícií v Bánovciach nad Bebravou bola zúfalá žena podať oznámenie o tom, že má podozrenie, že manžel jej potajomky dáva drogy do nápojov. Poškodená na sebe cítila, že nie je v poriadku. Mala rozšírené zreničky, neovládateľné pohyby tela, sucho v ústach. Trpela nervozitou a nespavosťou,“ informuje polícia.

Žena si kúpila v lekárni mutlidrogový test, ktorý jej podozrenie potvrdil.

„Polícia muža v zmysle zákona zadržala, pričom u neho zaistila 4 vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky. Na základe predbežného vyjadrenia Kriminalistického a expertízneho ústavu išlo o metamfetamín. Zo zaisteného množstva drogy by bolo možné pripraviť minimálne 6 dávok drogy schopných ovplyvniť psychiku užívateľa. Páchateľ sa k podávaniu drog svojej manželke priznal,“ opisuje krajská polícia v Trenčíne.

Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 26-ročnému mužovi pre spáchanie zločinu Šírenie toxikománie v súbehu s prečinom Nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, o ktorom dnes rozhodne súd,“ uzavrela polícia.


Súvisiaci článok
Od primátorky nedostal prácu, a tak sa jej hrozil, že ju odstráni z mesta
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť