Piatok 20. 09. 2024 18:32:54 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Mužovi, ktorý cez víkend napadol pacienta a zdravotníkov v nemocnici na Kramároch, hrozí trojročné väzenie

BRATISLAVA/ Policajný vyšetrovateľ navrhol väzobné stíhanie pre 43-ročného Zdeněka J., ktorý v sobotu 22. júna v nemocnici na bratislavských Kramároch napadol pacienta a zdravotníkov. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

TASR|24. jún 2024|11:18:46

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Súvisiaci článok
Muž na Kramároch napadol druhého pacienta, aj zdravotníkov
Čítajte viac >

Zdeněk J. fyzicky útočil v sobotu podvečer na centrálnom príjme v nemocnici na bratislavských Kramároch krátko potom, čo bol do nej prevezený záchrannou zdravotnou službou. Podľa vtedajších informácií Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) tam fyzicky napadol iného pacienta čakajúceho na vyšetrenie a následne sestru a ďalšieho zdravotníka.

Obaja zdravotníci utrpeli ľahšie až stredné poranenia tváre a horných končatín. Jeden zo zdravotníkov, ktorý v dôsledku napadnutia utrpel zranenia ruky, bude podľa UNB práceneschopný.

Hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff pre TASR priblížil, že agresívneho muža obmedzila na osobnej slobode hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá ho následne eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Vyšetrovateľ muža obvinil z trestného činu výtržníctva spáchaného na chránenej osobe v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného na chránenej osobe.


Súvisiaci článok
Tragédia v Seredi. V lisovni prišiel o život zamestnanec
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť