Streda 18. 09. 2024 17:09:11 | Meniny má Eugénia

Policajti vedú trestné stíhanie pre vraždu a usmrtenie ženy a muža pri Galante

DOLNÉ SALIBY/ Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s nedeľným (8. 9.) nálezom dvoch osôb bez známok života v rodinnom dome v obci Dolné Saliby v okrese Galanta. V prípade nálezu mŕtvej ženy je vedené trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a v prípade mŕtveho muža vedú trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

TASR|9. september 2024|12:36:09

Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
V rodinnom dome na západnom Slovensku našli dve mŕtve telá
Čítajte viac >

Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Policajti z odboru kriminálnej polície na prípade naďalej pracujú a vyhodnocujú všetky získané informácie, aby objasnili okolnosti, za ktorých k včerajšej tragédii došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo. V súčasnosti policajti vykonávajú potrebné procesné úkony a vo veci budú prebiehať aj viaceré znalecké dokazovania," spresnila polícia.

Polícia bola v nedeľu dopoludnia privolaná do jedného z rodinných domov v obci Dolné Saliby, kde boli nájdení 47-ročný muž a 52-ročná žena bez známok života. "Operačné stredisko na miesto ihneď vyslalo viaceré policajné hliadky, ako aj krajský výjazd," doplnila polícia s tým, že po príchode okolie miesta uzavreli a vykonali obhliadku miesta činu, počas ktorej zaistili desiatky stôp.


Súvisiaci článok
Terčom výhražných e-mailov na východe je cirkev. Mieria na kostoly!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť