Sobota 21. 09. 2024 03:17:49 | Meniny má Matúš

Pri rannej nehode troch kamiónov a dodávky sa zranili dvaja vodiči

KRÁSNO NAD KYSUCOU/ Pri rannej hromadnej dopravnej nehode troch kamiónov a dodávkového vozidla na ceste I/11 v Krásne nad Kysucou (okres Čadca) sa zranili dvaja vodiči. Cesta bola pre odstraňovanie následkov nehody na niekoľko hodín uzatvorená.

TASR|20. september 2024|17:26:52

Zdroj: Polícia SR

Súvisiaci článok
Cesta na Kysuciach je neprejazdná. Zrazili sa tri kamióny a dodávka
Čítajte viac >

TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Reťazec zrážok začal po tom, čo poľský vodič dodávky zn. Peugeot idúci smerom od Žiliny do Čadce z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s poľským kamiónom zn. Mercedes Benz, v dôsledku čoho došlo k odhodeniu dodávky mimo vozovky.

"Po náraze pokračovalo nákladné vozidlo nekontrolovateľne ďalej do protismernej časti vozovky, kde v tom čase prechádzalo ďalšie nákladné vozidlo zn. Scania. Jeho 56-ročný vodič síce na situáciu reagoval brzdením a zastavením, ale za ním idúci vodič nákladného vozidla zn. Volvo do tohto kamiónu narazil prednou časťou kabíny a zostal vo vozidle zakliesnený," priblížila Šefčíková.

Doplnila, že pri dopravnej nehode utrpel 54-ročný vodič dodávky ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz leteckou záchrannou službou do nemocnice. Rovnako so zraneniami previezli do nemocnice aj 54-ročného vodiča nákladného vozidla zn. Volvo.

"Na mieste sa vodiči podrobili dychovým skúškam s negatívnym výsledkom. U vodiča dodávky bol nariadený odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholu či iných návykových látok," dodala policajná hovorkyňa.

3.jpg Zdroj: Polícia SR

4.jpg Zdroj: Polícia SR


Súvisiaci článok
Slovenská republika začala vydávať nové pasy s bezpečnostnými prvkami. Kto ich môže dostať?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť