Streda 18. 09. 2024 23:13:43 | Meniny má Eugénia

V centre Liptovského Mikuláša sa pohybuje medveď. Jedna osoba je zranená

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ/ Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo do centra mesta dve ambulancie RZP. Má sa tam pohybovať medveď. Dve osoby sú ľahko zranené z toho jedna má zranenia po strete s medveďom.

Erika Filekova|17. marec 2024|12:48:43

"Na základe volania na tiesňovú linku sme vyslali dve ambulancie RZP do centra mesta, kde sa má pohybovať medveď. Nahlásené sú dve ľahko zranené osoby pri vedomí. Z toho jedna zranená osoba po strete s medveďom. Na mieste sú hasiči, polícia, Zásahový tím pre medveďa hnedého a Slovenský poľovnícky zväz. Správu budeme aktualizovať," informuje na sociálnej sieti Facebook Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

O medveďovi informuje aj Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR).

V uliciach Liptovského Mikuláša v týchto chvíľach behá medveď. Pre TASR to potvrdila žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Na výskyt medveďa v uliciach mesta upozornili v nedeľu okolo obeda obyvatelia Liptovského Mikuláša na sociálnej sieti. Zverejnili aj video a fotografie. Zviera videli na Nábreží aj v okolí nákupného centra.


Súvisiaci článok
VIDEO Na mieste, kde zomrela Bieloruska, bol 200-kilový medveď s krvavou papuľou, tvrdí Taraba. Šelmy chce strieľať so súhlasom EÚ, alebo cez ústavný zákon
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť