Pondelok 16. 09. 2024 01:40:15 | Meniny má Ľudmila

Na križovatke D1 - R1 v Trnave, v smere na Nitru, čakajú vodičov dopravné obmedzenia

TRNAVA/ NITRA/ Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia na križovatke D1 - R1 v Trnave v smere na Nitru. Čiastočná uzávera na 3,35 kilometri diaľnice R1 v úseku pravého mosta smer do Nitry bude zriadená v sobotu 10. augusta približne od 7.00 h, informovala Zuzana Hrabovská z Prezídia Policajného zboru.

TASR|9. august 2024|15:00:06

Zdroj: NDS

Súvisiaci článok
Polovicu mosta ponad diaľnicu z Nitry do Trnavy už opravili. V pondelok začnú s druhou
Čítajte viac >

Dopravné obmedzenia súvisia so stavebnými prácami, ktoré sú spojené s opravou mosta na križovatke R1 a D1 v Trnave. Najbližšie víkendové dni sú vyhradené na prípravu a osadenie dočasného dopravného značenia, samotné stavebné práce sa začnú realizovať v pondelok 12. augusta, upresnila Hrabovská. Práce budú prebiehať v dvoch fázach.

V prvej fáze sa začnú stavebné práce so zachovaním dopravy v dvoch vnútorných jazdných pruhoch. Odbočenie z diaľnice R1 na diaľnicu D1 v smere Trnava - Trenčín bude zachované. Pripojenie z diaľnice D1 na diaľnicu R1 v smere Žilina - Nitra bude riešené cez obchádzkové trasy. Celá doprava bude presmerovaná na križovatku Trnava - Modranka s vyznačením obchádzkovej trasy.

V druhej fáze budú stavebné práce prebiehať na vnútorných častiach pravého mosta. Doprava bude presmerovaná na opravené vonkajšie časti pravého mosta a bude vedená v dvoch jazdných pruhoch. Odbočenie z diaľnice R1 na diaľnicu D1 v smere Trnava - Trenčín bude zachované. Pripojenie z diaľnice D1 na diaľnicu R1 v smere Žilina - Nitra bude riešené na obchádzkové trasy. Všetka doprava bude presmerovaná na križovatku Trnava - Modranka s vyznačením obchádzkovej trasy.


Súvisiaci článok
Kritická situácia pod Strečnom: Doprava bude zastavená, autobus úplne zrušia!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť