Piatok 18. 10. 2024 06:56:50 | Meniny má Lukáš

VIDEO Matovič: Pellegrini sa pridal k jedinému človeku, ktorý ho môže zachrániť pred kriminálom

SLOVENSKO/ Založenie Hlasu-SD bol podvod na voličoch s cieľom dosiahnuť so Smerom-SD viac hlasov. Predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini sa pridal k jedinému človeku, ktorý ho môže zachrániť pred "kriminálom".

TASR|10. október 2023|18:58:57


Súvisiaci článok
Šimečka: Pellegrini bol od začiatku rozhodnutý, že ide s Ficom. Budeme tvrdou opozíciou
Čítajte viac >

Vyhlásil to líder hnutia OĽANO a priatelia Igor Matovič v reakcii na rozhodnutie Hlasu-SD rokovať o novej vláde už len so Smerom-SD a SNS.

"Tri roky jediní hovoríme, že založenie Hlasu bol len obyčajný podvod na voličoch s cieľom dosiahnuť spolu so Smerom viac hlasov. Bohužiaľ, mnohí novinári a aj politici uverili tomu, že v tejto chvíli sa Pellegrini zachová ako demokrat. My jediní sme hovorili, že sa pridá k svojim, k mafii," uviedol Matovič.

Pellegrini v utorok informoval o jednohlasnom rozhodnutí predsedníctva Hlasu-SD, že bude viesť ďalšie rokovania o zostavení vlády iba so Smerom-SD a SNS. Šéf Smeru-SD Robert Fico potvrdil, že naďalej preferuje koalíciu s Hlasom-SD a SNS. Chce urobiť všetko preto, aby sa to podarilo.


Súvisiaci článok
Šimečka odhalil štedrú ponuku pre Pellegriniho: Post premiéra, rovnaký počet ministerstiev aj rokovania o ministrovi vnútra!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť